Holger Rune spiller Hangzhou debut kamp mod Uchiyama

19. Sep 2024 |Tennis

Holger Rune skal snart tilbage på banen, når han møder japanske Yasutaka Uchiyama i anden runde af ATP 250-turneringen, Hangzhou Open. Holger Rune var seedet i turneringen, hvilket vil sige man danskeren oversad 1. runde.

Turneringen markerer Runes første optræden siden nederlaget ved US Open i slutningen af august. Her blev det en hård kamp mod Brandon Nakashima, der sendte danskeren ud af turneringen tidligt. Nu er spørgsmålet, om Rune kan finde sin rytme igen i Kina.

Hold dig altid opdateret på Holger Runes næste kamp hos Tipya

En uventet modstander

Japanske Yasutaka Uchiyama er ikke et kendt navn for de fleste tennisfans, men han har arbejdet sig op gennem kvalifikationen og står nu over for Rune på lørdag d. 21 september. Uchiyama besejrede australieren James McCabe med 6-4, 6-4 og sikrede sig sin plads i anden runde. Selvom Uchiyama rangerer som verdens nummer 160, er det tydeligt, at han ikke er en modstander, der skal tages let på. Med en solid præstation i første runde og erfaring fra kvalifikationskampe har han allerede spillet sig varm på de kinesiske baner.

Stream kampen hos Bet365*
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 

Rune skal rejse sig efter US Open skuffelsen

Det har været en udfordrende sæson for Holger Rune, som har kæmpet med både skader og manglende kontinuitet i sine resultater. Nederlaget ved US Open var en skuffelse, især da han var seedet som en af favoritterne. Men det er også værd at bemærke, at Rune har haft en lille pause til at restituere og genfinde fokus. Nu står han over for en ny chance i Hangzhou, hvor der er muligheder for at vise at han stadig har hvad der skal til for at præstere på højeste niveau.

Efter nederlaget i New York tog Rune en pause fra tenniscirkuset for at vende hjem til Danmark og promovere to nye bøger. Nu er spørgsmålet, om pausen har gjort ham godt, og om han kan genfinde den kampform der tidligere har taget ham langt i turneringer.

Ikke en nem vej til Hangzhou-finalen for Holger

Selvom Uchiyama er første hurdle, venter der endnu større udfordringer, hvis Rune skal gøre sig forhåbninger om at nå finalen i Hangzhou. I en potentiel kvartfinale kan han stå over for Marin Cilic - en spiller med masser af erfaring og flere Grand Slam-finaler på CV’et, eller japaneren Yoshihito Nishioka, som er ottendeseedet i turneringen.

Uchiyama i stærk form efter sejr i Zhangjiagang

Yasutaka Uchiyama har haft en travl periode, inden han nåede til Hangzhou. Den 31-årige japaner deltog i Challenger-turneringen i Zhangjiagang, hvor han formåede at tage titlen med hjem. Efterfølgende har han spillet flere kampe i Kina, hvilket har givet ham en god fornemmelse for underlaget. Han har allerede spillet ni kampe på kinesisk hardcourt, og den erfaring kan vise sig at være en fordel i kampen mod Rune.

Selvom Uchiyama ikke klarede sig igennem kvalifikationen til US Open, har han vist styrke og stabilitet i sine seneste kampe. Hans sejre over Maxime Cressy og Mitchell Krueger i kvalifikationen til Hangzhou, hvorfor Holger må have en respekt for sin første modstander.

Første møde mellem Rune og Uchiyama

Det bliver første gang, at Holger Rune og Yasutaka Uchiyama møder hinanden. Denne faktor kan spille en rolle, da begge spillere skal finde deres taktiske fodfæste i løbet af kampen. Rune er kendt for sit aggressive spil og sin evne til at presse modstanderen, mens Uchiyama har bevist, at han kan holde hovedet koldt under pres. Det bliver interessant at se, hvordan deres forskellige stilarter vil påvirke kampens forløb.

Rune er stadig favoritten

Selvom Uchiyama har spillet sig varm på kinesisk jord, vil de fleste eksperter stadig pege på Holger Rune som favorit. Danskeren har en betydeligt højere rangering og mere erfaring fra de store turneringer. For Rune handler det om at undgå at undervurdere sin modstander og sikre, at han finder sin bedste form. Det tror Bet365 eksempelvis han gør, da de kun giver odds 1.22 på en dansk sejr.

Kampen kan ses på TV og streaming

Hvis du vil følge med i Holger Runes kamp mod Yasutaka Uchiyama, kan du se den live på TV2 Play lørdag den 21. september 2024. Kampens præcise tidspunkt er endnu ikke fastsat, men der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende kamp.

live stream holger rune

 


Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu
* Det kræver en indbetaling på min. 50 kr., for at kunne streame kampe hos Bet365. GEO-restriktioner gælder.