Champions League er tilbage i nyt format → Tjek spiltips (17-19 sep)

19. Sep 2024 |Europæiske kampe

Champions League er tilbage, og det bliver en turnering med intens spænding og store opgør fra starten. Vi står over for en række kampe, der får fodboldfans verden over til at holde vejret. Blandt de største kampe finder vi Manchester City mod Inter, en gentagelse af sidste års finale, og AC Milan, der møder Liverpool – en klassiker, der tager os tilbage til 2005-finalen. Her følger en grundig optakt til nogle af de mest interessante kampe i første runde.

Kamp Dato og Tidspunkt Spilforslag
AC Milan vs. Liverpool Tirsdag d. 17. september kl. 21:00 Uafgjort
Real Madrid vs. Stuttgart Tirsdag d. 17. september kl. 21:00 Real Madrid sejr + under 3.5 mål
PSG vs. Girona Onsdag d. 18. september kl. 21:00 PSG sejr
Manchester City vs. Inter Onsdag d. 18. september kl. 21:00 Hjemmesejr til City
Monaco vs. Barcelona Torsdag d. 19. september kl. 21:00 Barcelona sejr
Atlético Madrid vs. RB Leipzig Torsdag d. 19. september kl. 21:00 Begge hold scorer
Feyenoord vs. Bayer Leverkusen Torsdag d. 19. september kl. 18:45 Begge hold scorer
Atalanta vs. Arsenal Torsdag d. 19. september kl. 21:00 Arsenal scorer over 1.5 mål

AC Milan vs. Liverpool

Tirsdag d. 17. september kl. 21:00

Når AC Milan og Liverpool står over for hinanden igen, vækker det minder om en af de mest legendariske Champions League-finaler nogensinde. Denne gang er det dog ikke en finale, men blot starten på deres jagt efter succes i denne sæsons turnering.

Forud for kampen er begge hold kommet igennem en weekend, der har ændret deres momentum. AC Milan,J der havde en hård start på sæsonen, løftede sig med en 4-0 sejr over Venezia, hvor målene regnede ind allerede i første halvleg. På den anden side havde Liverpool det svært på hjemmebane og måtte se sig besejret af Nottingham Forest.

Selvom Milan har fundet lidt selvtillid, står Liverpool stadig som små favoritter. De engelske gæster har en dybde i truppen, der kan skabe problemer for det italienske forsvar, selvom Milan nu har fået flere offensive kræfter på banen. Det bliver ikke en gentagelse af den hæsblæsende 2005-finale, men vi kan forvente en tæt affære. Vi tror på en uafgjort.

Real Madrid vs. Stuttgart

Tirsdag d. 17. september kl. 21:00

Real Madrid begynder deres Champions League-kampagne mod et tysk hold, der vender tilbage til turneringen efter en længere pause. Stuttgart er tilbage, men de kommer til Bernabéu uden mange af de stjerner, der hjalp dem sidste sæson.

Real Madrid har haft en blandet start på sæsonen. På trods af en 2-0 sejr over Real Sociedad, er det tydeligt, at det spanske hold ikke helt har fundet rytmen endnu. De vil dog være klare favoritter mod Stuttgart, der stadig kæmper med defensive udfordringer. Med syv indkasserede mål i deres første tre kampe har tyskerne vist, at de har svært ved at lukke af bagtil.

Madrid vil sandsynligvis udnytte Stuttgarts svagheder, især i omstillinger, hvor deres angrebsstjerner som Vinicius Junior og måske endda Jude Bellingham kan skabe problemer. Det bliver måske en målrig affære, hvor Real Madrid er klare favoritter. Vi tror dog ikke på super målrig kamp, hvorfor vores fidus på kampen hedder Real Madrid sejr + under 3.5 mål.

PSG vs. Girona

Onsdag d. 18. september kl. 21:00

Girona står overfor deres første store opgave i Champions League, når de gæster sidste års semifinalister fra PSG. Pariserne, under ledelse af Luis Enrique, har startet sæsonen stærkt med fire sejre i træk, og især nyankomne Ousmane Dembélé har været en offensiv kraft, som modstanderne har svært ved at kontrollere.

Girona kommer fra en skuffende præstation mod Barcelona, hvor individuelle fejl førte til et 4-1 nederlag. Den spanske defensiv har haft problemer med at modstå presset fra de store hold, og det kan blive en udfordring mod et PSG-hold, der har scoret i 50 Champions League-gruppespilskampe i træk. Med en ustabil defensiv i Girona-lejren, kan det meget vel blive en svær aften for spanierne i Paris. Vi spiller på PSG sejr.

Læs: Nyt Champions League format 2024/2025

Manchester City vs. Inter

Onsdag d. 18. september kl. 21:00

I en af de mest imødesete kampe i første runde står Manchester City overfor Inter i en gentagelse af sidste års finale. City er kommet flyvende fra start i sæsonen, med Erling Haaland i storform og holdet generelt sprudlende. De er blandt favoritterne til at vinde Champions League igen, og Inter, selvom de er en stærk modstander, vil få svært ved at stoppe det engelske mandskab.

Inter har også haft en blandet sæsonstart og måtte kæmpe hårdt for blot at få et point i weekendens Serie A-kamp mod Monza. Det italienske hold skabte flere store chancer, men manglede den nødvendige skarphed. Med Haaland på toppen og Citys aggressive spillestil, kan det blive en svær opgave for Inter at gentage sidste sæsons overraskende præstationer i Champions League. Vi spiller på hjemmesejr til City.

Monaco vs. Barcelona

Torsdag d. 19. september kl. 21:00

Monaco og Barcelona mødes i et opgør, hvor begge hold har fået en fremragende start på sæsonen. Barcelona har vundet deres første fem kampe og ser ud til at have genfundet deres spilleglæde, især med unge Lamine Yamal i storform. Monaco, på den anden side, har ligeledes været imponerende i den franske liga og følger tæt efter PSG.

Dette opgør byder på gensyn fra Trofeo Joan Gamper, hvor Monaco tidligere på året overraskede ved at slå Barcelona 3-0. Dog er meget ændret siden da, og Barcelona kommer ind til kampen med selvtillid i top, selvom skader til nøglespillere som Danny Olmo kan give lidt panderynker. Monaco vil være en udfordrende modstander, men Barcelona har den nødvendige styrke til at tage sejren.



Atlético Madrid vs. RB Leipzig

Torsdag d. 19. september kl. 21:00

Atlético Madrid tager imod RB Leipzig i en kamp, der kan blive en taktisk duel. Atlético har altid været kendt for deres stærke hjemmebane, og selvom Leipzig har spillet fint i Bundesligaen, har de haft svært ved at bryde igennem dybe defensiver. Det blev tydeligt i deres seneste 0-0 kamp mod Union Berlin, hvor de misbrugte store chancer, inklusive et straffespark.

Med hjemmebanefordelen og en selvtillidsfyldt trup, der lige har vundet over Valencia, vil Atlético sandsynligvis tage initiativet i kampen. Leipzig vil dog få deres chancer i omstillinger, men spørgsmålet er, om det bliver nok til at bryde igennem et solidt Atlético-forsvar. Vi tror på det - og spiller derfor at begge hold scorer i kampen.

Feyenoord vs. Bayer Leverkusen

Torsdag d. 19. september kl. 18:45

Feyenoord står overfor en stor opgave, når de i første runde af Champions League møder Bayer Leverkusen på hjemmebane. Den hollandske klub har haft en ujævn start på sæsonen, med mange uafgjorte kampe, men de har nu chancen for at få en god start i Europas fineste klubturnering.

Bayer Leverkusen kommer med selvtillid, efter en stærk præstation i deres seneste kamp, hvor de besejrede Hoffenheim med 4-1. Offensivt har de set skarpe ud, men de har også haft en tendens til at lade modstanderne komme tilbage i kampene, især defensivt. Det giver Feyenoord en mulighed for at udnytte Leverkusens defensive svagheder på hjemmebanen De Kuip, hvor de traditionelt er stærke.

Det ligner en åben kamp, hvor begge hold har mulighed for at komme på tavlen, og vi kan meget vel se en målrig affære. Spilfidus her, er at begge hold scorer.

Atalanta vs. Arsenal

Torsdag d. 19. september kl. 21:00

Atalanta møder Arsenal i en kamp, der har potentiale til at blive en højintens affære. Begge hold er kendt for deres offensive spillestil, og Atalanta har allerede vist denne sæson, at de kan levere underholdende kampe. Deres seneste 3-2 sejr over Fiorentina var en kamp fyldt med action, hvor alle mål faldt i første halvleg.

Arsenal har også haft en fremragende sæsonstart og ser især stærke ud på udebane. De kommer fra en vigtig sejr over rivalerne Tottenham og har vundet seks udekampe i træk. Med Thomas Partey og Declan Rice tilbage på midtbanen vil Arsenal være svære at bryde ned, selv for et offensivt stærkt Atalanta-hold.

Det bliver en kamp med tempo og mange chancer, hvor Arsenal ser ud til at være det mest komplette hold. Gæsterne fra London er små styrkede favoritter til at tage sejren og fortsætte deres flotte form i Europa. Arsenal scorer over 1.5 mål i kampen er vores spilforslag.

 

18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig