Vild med dans 2024: Odds, deltagere og tidligere vindere

19. Sep 2024 |Underholdning

Den store dansefest er tilbage!

Fredag den 20. september 2024 starter den 21. sæson af Danmarks største dansekonkurrence, Vild med Dans. Det er endnu en gang tid til at finde danseskoene frem, når kendte personligheder fra hele landet kaster sig ud i intense dansekampe foran millioner af seere. For mange danskere er Vild med Dans en efterårstradition, og i år bliver ingen undtagelse.

Programmet har i mange år samlet familien foran skærmen, og det er blevet en del af den danske kultur. Uanset om du er til cha-cha-cha, jive eller vals, er der noget for enhver smag. Lad os dykke ned i årets deltagerfelt, odds og meget mere.

Odds og spilforslag på Vild med dans 2024

Som altid er der mulighed for at sætte lidt ekstra spænding på aftenens underholdning ved at spille på konkurrencen. Hos de fleste danske bookmakere kan du placere væddemål på, hvem der vinder konkurrencen, hvem der ryger ud i de første shows, og hvilke par der når til top 3. Vi har samlet de bedste odds og spilforslag til dig, der gerne vil prøve lykken.

Odds på Vild med dans
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  


Hvem vinder Vild med dans 2024?

Bookmakerne har allerede gjort deres vurdering af, hvilke par der er favoritter til at tage sejren i årets sæson. Selvom danseevnerne ikke altid er åbenlyse fra start, spiller deltagernes popularitet også en stor rolle i seerafstemningerne. Her er oddsene fra Bet365:

Vinder   Odds
Kamal Hassan & Mie Martha Moltke Bet365
May Lifschitz & Mads Vad Bet365
Philip May & Camilla Dalsgaard Bet365
Morten Hemmingsen & Malene Østergaard Bet365
Rasmus Staghøj & Asta Björk Bet365
Anna Munch & Eugen Miu Bet365
Victor Gairy Aasmul & Mille Funk Bet365
Rachel Ellebye & Thomas Evers Poulsen Bet365
Sara Lygum & Damian Czarnecki Bet365
Dot Wessman & Nikolaj Lund Bet365


Spilmuligheder

Selvom Kamal Hassan & Mie Martha Moltke er klare favoritter, er det værd at holde øje med nogle af de par, som kommer længere nede på listen. Morten Hemmingsen, som er en elsket tv-stjerne, kunne overraske med en stærk performance, og Philip May er kendt for at vinde seernes hjerter. Hvis du vil satse på en outsider, kan oddsene på disse par give en pæn gevinst, hvis de når til finalen.

Hvem ryger ud af Vild med dans næste gang?

De første shows er ofte svære at forudsige, da ingen ønsker at være den første, der forlader konkurrencen. Heldigvis bliver ingen elimineret i det allerførste show, så alle får en chance for at varme op. Men i anden runde bliver der skåret i feltet, og her kan nerverne virkelig spille ind. Deltagere der ikke har den store dansebaggrund, vil historisk hurtigt mærke presset. Hold øje med oddsene, når første elimineringsshow nærmer sig.

Deltagerne i Vild med dans 2024

Årets deltagerfelt er fyldt med kendte ansigter fra underholdning, sport og medier. Fra tv-værter til skuespillere, alle har én ting til fælles: De er klar til at kæmpe for danseglæden og seernes stemmer. Her er et kig på de par, vi kan glæde os til at følge i årets sæson.

Kamal Hassan & Mie Moltke

Kamal Hassan er tidligere var vært på P3 og har nu kastet sig over en ny rolle som podcastvært hos Podimo. Han er stemmen bag serier som Hav og Kamal og Hjulspin, hvor han dykker ned i både personlige emner og samfundsspørgsmål. Med denne overgang viser han, at han kan meget mere end radio, og nu står han over for en helt ny udfordring på dansegulvet i Vild med dans.

Ved sin side har han Mie Moltke, som er en af programmets mest erfarne dansere. Dette er hendes 17. sæson, og med hendes tidligere succeser ved vi, at hun har evnen til at føre sine partnere langt i konkurrencen.

May Lifschitz & Mads Vad

May Lifschitz er uddannet kunsthistoriker og er kendt for at have mange talenter. Udover sin akademiske baggrund har hun arbejdet som model og skuespiller, med roller i produktioner som Orkestret og Yes No Maybe. Nu prøver hun kræfter med dans, og der er ingen tvivl om, at hendes professionelle baggrund vil komme hende til gode.

Hun danser med Mads Vad, der er en af programmets mest erfarne og succesfulde dansere. Med to tidligere sejre i bagagen er han bestemt en favorit, når det gælder om at løfte endnu en pokal.

Philip May & Camilla Dalsgaard

Philip May har haft en interessant karriere, der spænder fra realitystjerne til pædagogisk assistent. Kendt fra programmer som Paradise Hotel og Divaer i Junglen har han også delt sit liv i tv-showet Philip May og Simone, hvor han var centrum sammen med sin kæreste Simone Hvenegaard. Men nu skal han indtage dansegulvet med Camilla Dalsgaard, der deltager for fjerde gang i Vild med dans.

Dalsgaard har opbygget et ry som en af programmets solide kræfter, og med Mays charmerende personlighed bliver det spændende at se, hvordan de klarer sig.

Rasmus Staghøj & Asta Björk

Rasmus Staghøj er et velkendt ansigt fra TV2 Sporten, hvor han i flere år har været en stor del af Tour de France-dækningen. I dag er han også vært på Go' Morgen Danmark, og hans varme og smilende personlighed gør ham til en favorit hos seerne. Nu står han over for en ny udfordring, når han skal træde ud på dansegulvet i Vild med dans.

Han er parret med Asta Björk, som allerede har vundet programmet to gange. Hendes erfaring og Staghøjs popularitet kan være en stærk kombination, der kan føre dem langt i konkurrencen.

Morten Hemmingsen & Malene Østergaard

Morten Hemmingsen er en af de mest elskede skuespillere på dansk tv og har medvirket i serier som Badehotellet, Sygeplejeskolen og Herrens Veje. Nu skal han bevise, at han også har talent på dansegulvet, når han træder ind i Vild med dans.

Hans partner er Malene Østergaard, som har deltaget i programmet hele syv gange tidligere og vundet én gang. Med hendes erfaring og Hemmingsens stærke skuespiltalent har de potentiale til at blive et spændende par i konkurrencen.

Sara Lygum & Damian Czarnecki

Sara Lygum er kendt som vært på Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed og har en baggrund som ejendomsmægler. Hun har tidligere udtrykt interesse for at være med i Vild med dans, og nu er hendes ønske gået i opfyldelse. Lygum, der også er passioneret løber og yogi, går ind til konkurrencen med masser af energi og fysisk styrke.

Hun danser med Damian Czarnecki, der har været med i programmet de seneste to sæsoner. Sammen skal de finde rytmen og charme dommerne og seerne.

Dot Wessman & Nikolaj Lund

Dot Wessman, der ejer Bakkens Hvile og flere andre forlystelser på Bakken, har underholdt gæster som sangerinde i årevis. Nu skal hun vise, at hun også kan indtage dansegulvet og bruge sine kreative evner på en ny måde.

Hun er parret med Nikolaj Lund, der er med i Vild med dans for første gang. Det bliver spændende at se, hvordan de to finder deres fodfæste sammen i konkurrencen.

Anna Munch & Eugen Miu

Anna Munch er en af de unge deltagere i årets Vild med dans, kendt for sine store følgerskarer på Instagram og TikTok. Hun har mere end 400.000 følgere og bringer helt sikkert en ny generation af seere med til programmet. Anna, der både er influencer og iværksætter, er vant til rampelyset, men dans bliver en ny og spændende udfordring.

Hun danser med Eugen Miu, der skal hjælpe hende med at mestre de nye trin og nå langt i konkurrencen.

Rachel Ellebye & Thomas Evers Poulsen

Rachel Ellebye har været en del af danskernes liv siden hun blev født, takket være TV2's program Årgang 0. Gennem 18 år har seerne fulgt hende og hendes opvækst. I dag studerer hun i København, og nu skal hun træde ind i et nyt kapitel som deltager i Vild med dans.

Hun danser med Thomas Evers Poulsen, som har vundet programmet hele tre gange. Med hans erfaring og Rachels charmerende personlighed har de gode chancer for at imponere.

Victor Gairy Aasmul & Mille Funk

Victor Gairy Aasmul har allerede repræsenteret Danmark ved OL som kajakroer, og nu prøver han kræfter med noget helt andet på dansegulvet. Han studerer til ingeniør og er vant til at balancere sportsliv og studier, men nu skal han finde balancen i vals og cha-cha-cha.

Mille Funk, der er med for ottende gang, skal guide ham gennem konkurrencen. Hun har tidligere taget flere partnere langt i programmet, og det bliver spændende at se, om hun kan gøre det igen med Victor ved sin side.

Dette års Vild med dans byder på en bred vifte af personligheder fra forskellige verdener, og det bliver spændende at se, hvem der formår at imponere både dommere og seere og tage trofæet med hjem.

Dommerne i Vild med dans 2024

Årets dommerpanel er sammensat af nye stærke personligheder - nemlig Marianne Eihilt, Sonny Fredie-Pedersen og den tidligere verdensmester Lene James Mikkelsen. Sammen udgør de et dommerpanel, der med erfaring og passion vil give de konkurrerende par feedback og vejledning.

Sonny Fredie-Pedersen er kendt for sin direkte stil, som uden tvivl vil skabe debat med sine vurderinger, mens Marianne Eihilt og Lene James Mikkelsen tilføjer en balanceret og professionel tone.


De nye værter i 2024

I år ser vi nye ansigter blandt værterne. Martin Johannes Larsen vender tilbage for tredje sæson, og han får selskab af debutanten Cilia Trappaud, en erfaren danser, samt Fredrik Trudslev, der tidligere har været deltager i programmet og nu skal fungere som backstage-vært.

Comeback til Mille Funk

En af de helt store nyheder i år er Mille Funk's comeback. Efter to sæsoners fravær er hun tilbage på dansegulvet og klar til at konkurrere. Hendes talent og erfaring vil uden tvivl gøre hende til en stærk konkurrent. Derudover gør Eugen Miu også comeback, mens Nikolaj Lund får sin debut i årets sæson.

Odds på Vild med dans
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  


Vindere af Vild med dans

Vild med dans har siden debuten i 2005 været en fast del af dansk underholdning. Hvert år samler showet dansere og kendte ansigter, der sammen kæmper om at imponere både dommere og seere. Vinderen er både den der mestrer dansen og formår at charmere publikum gennem personlighed og karisma.

Her er en oversigt over tidligere vindere af Vild med dans:

 

Sæson År Vindere
1 2005 (forår) Mia Lyhne & Thomas Evers Poulsen
2 2005 (efterår) David Owe & Vickie Jo Ringgaard
3 2006 Christina Roslyng & Steen Lund
4 2007 Robert Hansen & Marianne Eihilt
- 2007 (jul) Simon Mathew & Viktoria Franova
5 2008 Joachim B. Olsen & Marianne Eihilt
6 2009 Casper Elgaard & Vickie Jo Ringgaard
7 2010 Cecilie Hother & Mads Vad
8 2011 Sophie Fjellvang-Sølling & Silas Holst
9 2012 Joakim Ingversen & Claudia Rex
10 2013 Mie Skov & Mads Vad
11 2014 Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst
12 2015 Ena Spottag & Thomas Evers Poulsen
13 2016 Sarah Mahfoud & Morten Kjeldgaard
14 2017 Sofie Lassen-Kahlke & Michael Olesen
15 2018 Simon Stenspil & Asta Björk Ívarsdóttir
16 2019 Jakob Fauerby & Silas Holst
17 2020 Merete Mærkedahl & Thomas Evers Poulsen
18 2021 Jimilian & Asta Björk Ívarsdóttir
19 2022 Caspar Phillipson & Malene Østergaard
20 2023 Kasper Fisker & Karina Frimodt
21 2024  


Hvem har vundet VMD flest gange?

Der er få dansere, som har formået at vinde Vild med dans flere gange. Thomas Evers Poulsen og Silas Holst deler førstepladsen med tre sejre hver, mens Mads Vad, Asta Björk, Marianne Eihilt og Vickie Jo Ringgaard har hver to sejre på CV’et.

 

1️⃣ Hvem er favoritten til at vinde Vild med dans 2024?
Kamal Hassan & Mie Martha Moltke er de største favoritter til at tage sejren i Vild med dans 2024.

2️⃣ Hvem deltager i Vild med dans 2024?
Deltagerne i årets Vild med dans er Kamal Hassan, May Lifschitz, Philip May, Rasmus Staghøj, Morten Hemmingsen, Sara Lygum, Dot Wessman, Anna Munch, Rachel Ellebye og Victor Gairy Aasmul.

3️⃣ Hvem er den nye vært på Vild med dans?
Cilia Trappaud er den nye vært, som overtager efter Sarah Grünewald. Årets værter bliver dermed Cilia Trappaud og Martin Johannes Larsen.

4️⃣ Hvornår begynder Vild med dans 2024?
Vild med dans skydes i gang fredag den 20. september 2024.

5️⃣ Hvem vandt Vild med dans sidste år?
Sidste års vindere var Kasper Fisker & Karina Frimodt.

6️⃣ Hvem har vundet Vild med dans flest gange?
Thomas Evers Poulsen og Silas Holst deler rekorden for flest sejre i Vild med dans med hver tre titler.

 

Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu