Spiltips til weekendens Superliga kampe (8. runde)

19. Sep 2024 |Superliga

Efter en hektisk afslutning på transfervinduet er alle Superliga-hold nu klar til at gå ind i efteråret. Der har været store bevægelser i flere trupper, men nu venter en spændende 8. runde, hvor vi ser nærmere på nogle af opgørene.

Trupperne sat efter transfervinduet

Transfermarkedet er lukket, og der er kommet nye spillere til i mange klubber. Hos Vejle, FC København og FC Nordsjælland er det økonomisk set gode tider, men sportsligt er der stadig spørgsmålstegn. FCK har fået kritik for deres handler, men det bliver spændende at se, hvordan den nye angriber Onugkha klarer sig.

Hos FC Nordsjælland er truppen tynd efter en sommer, hvor der ikke er blevet hentet nok ind. Man kunne derfor forvente, at de vil kigge mod transferfri spillere for at styrke truppen.

Læs: Tjek Superliga stillingen før 8. runde

Formkurver og landsholdspause

Efter 14 dages pause på grund af landsholdsfodbold er det interessant at se, hvordan holdene kommer retur. For nogle var pausen kærkommen, mens andre som AGF måske gerne havde fortsat deres imponerende form med 21 mål på 7 kampe.

Omvendt er AaB inde i en svær periode, hvor de har tabt tre kampe i træk uden at score. Deres kommende kampe mod Lyngby og Sønderjyske vil være afgørende for at bevare håbet om overlevelse.

AaB vs. Lyngby – Fredag d. 13. september

AaB er under pres efter tre nederlag på stribe, og de har endnu ikke fundet vejen til nettet i de seneste opgør. Det har fået dem til at glide længere ned i tabellen, men kampen mod Lyngby er en mulighed for at vende skuden.

Lyngby fik deres første sejr i sidste runde mod Vejle, hvilket har givet holdet et moralsk løft. De tager til Aalborg med fornyet selvtillid, men AaB vil være desperate efter en sejr. En snæver AaB-sejr (muligvis med præcis ét mål) ser sandsynlig ud.


FC Midtjylland vs. FC København – Lørdag d. 14. september

Topkampen mellem FC Midtjylland og FC København bliver en taktisk affære. FC Midtjylland viste stærk form i deres sejr over Silkeborg, mens FCK også formåede at tage en sejr over Brøndby trods en mand i undertal i over 45 minutter.

Begge hold har guldet i sigte, og selvom det stadig er tidligt i sæsonen, kan en sejr give et vigtigt psykologisk løft. Med stærke forsvar og mange skader på FCK-holdet, tror vi denne kamp bliver en pointdeling i form af uafgjort (evt. et 1-1 korrekt resultat).



AGF vs. Silkeborg – Søndag d. 15. september

AGF har været forrygende i denne sæson med fem sejre på stribe, senest en 4-1 sejr over FC Nordsjælland. De spiller offensivt og underholdende, og hjemme i Aarhus vil de igen være favoritter.

Silkeborg er dog også et solidt hold, selvom de måtte se sig slået af Midtjylland i sidste runde. Spørgsmålet er, om de kan få styr på deres skadede spillere i tide. AGF’s stærke hjemmebane taler dog for en sejr til hjemmeholdet. Vi vælger dog at spille på mål, da værdien hentes her. Over 2.5 mål mellem AGF og Silkeborg.



Vejle vs. Viborg – Søndag d. 15. september

Vejle har haft en hård start på sæsonen med syv nederlag på stribe. De kæmper både med skader og salg af nøglespillere, hvilket gør det svært at finde stabilitet på banen.

Viborg har heller ikke været overbevisende, men de viste kampånd i deres comeback mod Sønderjyske, hvor de sikrede uafgjort trods en dårlig start. Selvom Viborg bør have overhånden, kan det blive et tæt opgør, hvor en uafgjort bliver vores spilforslag.



Brøndby vs. Sønderjyske – Søndag d. 15. september

Brøndby kommer fra et nederlag mod FCK, hvor de ikke formåede at udnytte deres overtal. Nu venter en kamp mod Sønderjyske, der spillede 2-2 mod Viborg i sidste runde.

Sønderjyske er kendt for deres solide organisation, men Brøndby er stadig favoritter på hjemmebanen Brøndby stadion. Selvom de har skadesproblemer, bør drengene fra vestegnen kunne sikre en komfortabel sejr med minimum 2 mål, som vi spiller som Asian handicap (Brøndby -1.5 AH).



Læs: Se overblikket over kommende Superliga kampe de kommende runder

FC Nordsjælland vs. Randers – Mandag d. 16. september

FC Nordsjælland led et tungt nederlag mod AGF i sidste runde, hvor de indkasserede fire mål. Holdet manglede Nagalo i forsvaret, og det kan igen blive en udfordring når Randers kommer på besøg.

Randers har haft en fin sæsonstart og er på vej ind i top 6. Selvom de er solide, kan kunstgræsset i Farum give hjemmeholdet en fordel. Det ligner en snæver sejr til FC Nordsjælland.




18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig