Optakter og tips til Premier League (14-15 september)

20. Sep 2024 |Premier League

Der er lagt op til en spændende weekend med masser af Premier League fodbold, og der er flere interessante opgør på programmet. Fra rivalopgør i det nordlige London til vigtige kampe i top- og bundstriden. Vi ser nærmere på nogle af de mest afgørende kampe.


Southampton – Manchester United

Lørdag 14. september kl. 13:30

Sæsonstarten har ikke været imponerende for nogen af de to mandskaber. Manchester United kæmper stadig for at finde formen efter en knap så imponerende start, hvor de blot har fået én sejr. Southampton, som netop er rykket op, har haft det svært i Premier League, og med presset på manageren må vi forvente, at de går offensivt til værks for at forsøge at hente point på hjemmebane.

Manchester United har haft svært ved at dominere deres kampe, men de har stadig den nødvendige kvalitet til at tage alle tre point, hvis de formår at udnytte deres chancer effektivt. Southampton vil sandsynligvis spille med høj intensitet, men det kan blive svært at bryde igennem Uniteds defensiv. Et spil på at begge hold scorer, kunne være interessant.

Brighton – Ipswich

Lørdag 14. september kl. 16:00

Brighton har fået en flot start på sæsonen med to sejre og en uafgjort, mens Ipswich som oprykkere har haft en sværere tid med kun ét point på kontoen. Brighton har været imponerende foran mål og scorer i gennemsnit to mål per kamp, hvilket kan blive en stor udfordring for Ipswich, der skal forsøge at få styr på deres forsvar.

Ipswich vil forsøge at bygge på en stærk hjemmebane, men mod et flydende Brighton-hold bliver det svært at skabe chancer. Et spil på Brighton sejr kombineret med begge hold scorer kan være en solid mulighed.

Fulham – West Ham

Lørdag 14. september kl. 16:00

Fulham har haft en blandet sæsonstart, men de står nu overfor West Ham, som har handlet stort ind og har høje forventninger til denne sæson. West Ham har haft det svært hjemme, men på udebane har de leveret en overbevisende præstation og vil forsøge at hente flere point på Craven Cottage.

West Ham er et kontrahold, som trives med at forsvare dybt og slå hurtigt omstillinger. De bør have gode muligheder for at tage sejren, og et spil på en West Ham sejr virker fristende her.

Manchester City – Brentford

Lørdag 14. september kl. 16:00

Manchester City har været suveræne i sæsonens indledende kampe, hvor især Erling Haaland har imponeret med sin målfarlighed. Pep Guardiolas mandskab er allerede tidligt favoritter til endnu en titel, men de står over for Brentford, som også har haft en solid start med to sejre.

Brentford har tidligere drillet City, og selvom det bliver svært at tage point fra de forsvarende mestre, har Thomas Franks tropper vist, at de kan udfordre de bedste hold. En mulighed kunne være at spille på, at Brentford holder City fra scoring i første halvleg, men at City vinder kampen efter pausen.

Liverpool – Nottingham Forest

Lørdag 14. september kl. 16:00

Liverpool har under deres nye manager haft en flyvende start på sæsonen og står nu med tre sejre ud af tre mulige. Nottingham Forest har gjort det bedre end forventet i de første kampe og ligger overraskende på en niendeplads med fem point. De vil dog få det svært på Anfield, hvor Liverpool forventes at dominere.

Nottingham Forest vil sandsynligvis forsøge at stå kompakt og forsvare dybt, men Liverpools offensive styrke gør, at de bør kunne bryde igennem. Et spil på Liverpool sejr kombineret med over 7,5 hjørnespark tror vi er en god fidus.


Crystal Palace – Leicester

Lørdag 14. september kl. 16:00

Crystal Palace har ikke haft meget at glæde sig over i starten af sæsonen, og tabet af flere profiler har tydeligt svækket holdet. Deres modstandere Leicester er dog heller ikke i topform og forventes at være med i nedrykningskampen i år.

De seneste møder mellem de to hold har ofte været tætte, og med begge hold kæmpende for at finde formen, kunne det meget vel ende i en pointdeling. Et spil på uafgjort virker realistisk.

Aston Villa – Everton

Lørdag 14. september kl. 18:30

Everton er under massivt pres efter en katastrofal start på sæsonen, hvor de i sidste kamp smed en 2-0 føring væk og tabte 3-2 til Bournemouth. Aston Villa, derimod, har ligeledes haft sine udfordringer, men de bør kunne tage alle tre point her på hjemmebane mod et svækket Everton-mandskab.

Aston Villa vil være opsatte på at levere en stærk præstation foran deres hjemmepublikum, og et spil på Villa sejr samt over 5,5 hjørnespark er vores fidus på kampen.

Bournemouth – Chelsea

Lørdag 14. september kl. 21:00

Bournemouth kommer ind til denne kamp med masser af selvtillid efter deres vilde comeback mod Everton, mens Chelsea er på jagt efter stabilitet under deres nye manager. Chelsea har evnerne til at tage sejren, men Bournemouth har vist at de kan overraske de større hold.

Det kan blive en målfyldt kamp med chancer i begge ender, og et spil på begge hold scorer samt over 3,5 mål virker som et spændende odds.

Tottenham – Arsenal

Søndag 15. september kl. 15:00

Nordlondon-derbyet er altid en intens affære, og denne gang ser det ikke ud til at blive anderledes. Tottenham har under deres nye manager vist offensive takter, men har stadig brug for at finde den sidste skarphed for at vinde de afgørende kampe. Arsenal har fået en solid start på sæsonen, men vil mangle Declan Rice, der sidder ude med karantæne.

Det bliver en åben kamp hvor begge hold vil forsøge at tage initiativet, og med de mange målrige opgør i deres seneste indbyrdes møder, kunne oddset på over 2.5 mål samt begge hold scorer være et godt bud.

Wolves – Newcastle

Søndag 15. september kl. 17:30

Wolves har haft en vanskelig start på sæsonen, men de har historisk set klaret sig godt på hjemmebane mod Newcastle. Gæsterne har haft en solid start på sæsonen, men deres kampe har været tætte, og Wolves har potentialet til at skabe problemer for dem på Molineux.

Et uafgjort resultat virker sandsynligt, da begge hold har haft tendens til at spille tætte kampe indbyrdes. Derfor er oddset på X værd at overveje som single eller på din kupon for weekenden.

 

18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig