RB Leipzig får svært ved at bryde Juventus' defensiv

Casper

Casper Thode

LinkedIn

02. Oct 2024 kl. 10:14 |Europæiske kampe

Onsdag den 2. oktober 2024 klokken 21:00 brager to formstærke hold sammen, når RB Leipzig tager imod Juventus i Champions League. Begge hold har fået en fremragende start på sæsonen, og fans kan se frem til et intenst opgør. Kampen kan følges live på TV3 Max eller Viaplay.

RB Leipzig – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Detaljer Information
Dommer François Letexier (Frankrig)
Stadion Red Bull Arena, Leipzig
Vejret 10° og let vind


RB Leipzig har etableret sig som en fast bestanddel af toppen af tysk fodbold og har imponeret i Bundesligaen. Efter fem kampe har de endnu ikke lidt nederlag og har kun lukket to mål ind. På den anden side har Juventus gjort det endnu bedre defensivt i Serie A, hvor de har holdt rent bur i seks kampe i træk.


RB Leipzig i Champions League

Leipzig har deltaget i Champions League-gruppespillet hvert år siden 2017, undtagen én sæson, hvor de spillede Europa League. De har dog haft svært ved at komme forbi ottendedelsfinalerne, hvor både Manchester City og Real Madrid har været stopklodser i de seneste to sæsoner. Denne sæson har de fået en udfordrende lodtrækning, hvor blandt andre Atletico Madrid, Liverpool og Juventus er på programmet.

Er Juventus på vej mod et comeback?

Juventus har været igennem et par magre sæsoner, men med ny træner, Thiago Motta, ser tingene ud til at vende. Holdet har tilføjet både ungdommelig talentmasse og soliditet med signinger som Yildiz, Conceicao, Koopmeiners og Nico Gonzalez. Bianconeri har spillet syv betydende kampe i denne sæson og har holdt rent bur i seks af dem. Den eneste undtagelse var mod PSV i deres første CL-kamp, hvor de lukkede et mål ind i slutfasen.

Tidligere møder mellem Leipzig og Juventus

Kamp Resultat Turnering
RB Leipzig vs Juventus 2-2 Champions League, 2022
Juventus vs RB Leipzig 1-1 Champions League, 2022


Forventet kampbillede

Med begge hold i stærk form kan vi forvente en taktisk affære. RB Leipzig har været solide defensivt, men de vil møde en Juventus-trup, som har holdt rent bur i næsten alle kampe denne sæson. Det kan derfor blive en kamp med få målchancer, hvor begge hold fokuserer på at forsvare godt.

Spilforslag

Det er svært at forestille sig, at denne kamp vil ende med mange mål. Begge hold har stærke defensiver, og med Juventus’ typiske evne til at holde modstandere fra at score, virker en uafgjort eller en målfattig kamp som et realistisk resultat. Under 2.5 mål kan findes til odds 1.80.

Spil på under 2.5 mål
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 


Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu | *Reklamelink