Premier League 5. runde | Tips til PL kampe 21/9 – 22/9 2024

19. Sep 2024 |Premier League

Denne runde af Premier League byder på en række interessante opgør, hvor især Manchester Citys møde med Arsenal stjæler opmærksomheden. Derudover er der gode muligheder for både Liverpool og Manchester United til at hente sejre, men som altid er der plads til overraskelser. Her gennemgår vi kampene og giver et bud på hvd vi synes er fine odds.

Få de bedste odds på Premier League
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 

West Ham – Chelsea

Lørdag 21. september kl. 13:30

West Ham og Chelsea mødes i et London-derby, der ofte flyver under radaren i forhold til andre storopgør som Chelsea-Arsenal. Det betyder dog ikke, at kampen mangler intensitet. De seneste fire opgør på West Hams hjemmebane har budt på 16 gule kort og to udvisninger, hvilket vidner om en intens og fysisk kamp. West Ham har tabt begge deres hjemmekampe denne sæson og har desperat brug for at levere en stærk præstation mod rivalerne.

Tipyas spilforslag: Begge hold scorer til odds 1.50

Fulham – Newcastle

Lørdag 21. september kl. 16:00

Fulham har været tæt på i stort set alle deres kampe i denne sæson, men mangler stadig at få de afgørende point med. Deres seneste opgør mod West Ham sluttede i et sent 1-1 resultat. Newcastle har på den anden side formået at få marginalerne med sig i tætte kampe, men deres offensiv bør være et niveau over Fulhams i dette opgør.

Tipyas spilforslag: Newcastle sejr (Draw no bet) til odds 1.66

Liverpool – Bournemouth

Lørdag 21. september kl. 16:00

Efter et skuffende nederlag til Nottingham Forest rejste Liverpool sig hurtigt mod AC Milan i Champions League. Bournemouth formåede at spille en tæt kamp mod Chelsea, men måtte til sidst se sig slået. Med rivalerne City og Arsenal, der mødes i denne runde, er det vigtigt for Liverpool at sikre en komfortabel sejr og holde sig tæt på toppen.

Tipyas spilforslag: HT/FT 1/1 til odds 1.83

Southampton – Ipswich

Lørdag 21. september kl. 16:00

Oprykkerduellen mellem Southampton og Ipswich er et vigtigt opgør for begge mandskaber, der kæmper for at komme væk fra bunden. Ipswich har indtil videre været stærke på kontraangreb, mens Southampton har brug for at jagte det tidlige mål for at lægge pres på gæsterne. Det er en vanskelig kamp at forudsige, men værterne bør kunne få noget ud af opgøret.

Tipyas spilforslag: Southampton sejr (Draw no bet) til odds 1.61

Leicester – Everton

Lørdag 21. september kl. 16:00

Leicester og Everton har begge været involveret i nogle dramatiske kampe denne sæson. Everton er kendt for deres spektakulære kollaps, senest med et 3-2 nederlag til Bournemouth. Leicesters kampe har også været målrige, hvor begge hold har scoret i alle deres opgør. Ingen af holdene har råd til endnu et nederlag, hvilket kan føre til en kamp med masser af målchancer.

Tipyas spilforslag: Over 2.5 mål til odds 1.72

 

Tottenham – Brentford

Lørdag 21. september kl. 16:00

Tottenham har haft en ustabil start på sæsonen, og deres seneste kamp mod Arsenal efterlod mange fans skuffede. Nu står de over for Brentford, som har haft en solid sæsonstart og ofte skaber problemer for Spurs. De seneste seks møder mellem holdene har resulteret i højtscorende kampe, og denne kan også blive en åben affære.

Tipyas spilforslag: Over 2.5 mål til odds 1.44

Aston Villa – Wolves

Lørdag 21. september kl. 16:00

Aston Villa har momentum efter et comeback mod Everton og en sejr over Young Boys i Champions League. De indtager i øjeblikket en femteplads i Premier League, og forventes at fortsætte deres gode form mod et kriseramt Wolves-hold. Wolves ligger lige under nedrykningsstregen og har kun formået at samle ét point i sæsonens første fire kampe.

Tipyas spilforslag: Aston Villa sejr til odds 1.57

Crystal Palace – Manchester United

Lørdag 21. september kl. 18:30

Manchester United har haft et par nervøse øjeblikke i deres seneste kampe, men formåede at sikre en sejr mod Southampton, selvom oprykkerne pressede hårdt på. Crystal Palace har også haft deres udfordringer, især defensivt, og kommer til at mangle den vigtige forsvarsspiller Joachim Andersen i dette opgør. United har ikke haft held på Selhurst Park de seneste sæsoner, men denne gang bør de have en god chance for at bryde deres dårlige stime.

Tipyas spilforslag: Manchester United sejr til odds 2.50

Brighton – Nottingham Forest

Søndag 22. september kl. 15:00

To hold med samme pointantal mødes, og Nottingham Forest har overrasket positivt i denne sæson med deres stærke organisation under Nuno Santos. Brighton er dog favoritter på hjemmebane, hvor de vil forsøge at dominere spillet og skabe chancer fra kanterne. Det kan blive en tæt kamp, men Brighton bør have nok kvalitet til at sikre sejren. Vi tror dog ikke de får det nemt, og vi ser fidus i en målfattig kamp.

Tipyas spilforslag: Under 2.5 mål til odds 1.90

Manchester City – Arsenal

Søndag 22. september kl. 17:30

Rundens højdepunkt er uden tvivl opgøret mellem Manchester City og Arsenal, hvor to af de store titelaspiranter tørner sammen. City er dog favoritter, især da Arsenal må undvære nogle vigtige spillere. Peps mandskab vil være opsatte på at sikre en overbevisende sejr for at holde presset på de øvrige tophold. Arsenal har i flere kampe vist en defensiv tilgang, men det kan vise sig at være utilstrækkeligt mod Citys offensive kræfter.

Tipyas spilforslag: Manchester City sejr til odds 1.80

Få de højeste odds på Premier League
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 

18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig