Liverpool giver Bologna en hård dag på kontoret

Casper

Casper Thode

LinkedIn

02. Oct 2024 kl. 10:26 |Europæiske kampe

Onsdag den 2. oktober 2024 klokken 21:00 mødes Liverpool og Bologna i anden spillerunde af Champions League. Liverpool er storfavoritter efter en overbevisende sejr mod Milan i deres første kamp, mens Bologna spillede uafgjort mod Shakhtar Donetsk. Her får du odds, stream, optakt og spilforslag til kampen. Se opgøret live på TV3+ eller Viaplay.


Liverpool – Bologna: Dommer, stadion og vejr

Detaljer Information
Dommer Nikola Dabanović, Montenegro
Stadion Anfield, Liverpool
Vejret 9° og let vind


Optakt

Den nye Liverpool-træner Arne Slot, er kommet godt fra start med syv sejre i otte kampe. Liverpool vandt deres første Champions League-kamp 3-1 mod Milan, og selvom Pulisic tidligt bragte Milan foran, vendte Liverpool opgøret med lethed.

Bologna har derimod haft en mere ujævn start under deres nye træner, Vincenzo Italiano. Klubben har solgt nøglespillere som Zirkzee til Manchester United og Calafiori til Arsenal. Bologna spillede 0-0 mod Shakhtar Donetsk i deres åbningskamp, hvor de ukrainske gæster brændte et tidligt straffespark.

Tidligere møder mellem Liverpool og Bologna

Kamp Resultat Turnering
Liverpool vs Bologna Første møde Champions League 2024


Forventet kampbillede

Liverpool kommer til at dominere opgøret på hjemmebane, og Bologna vil sandsynligvis stå dybt og fokusere på at forsvare sig. Det italienske hold er kendt for deres pragmatiske tilgang under Vincenzo Italiano, men Liverpool er i topform og har en overflod af offensive talenter som Salah, Nunez, Diaz og Gakpo.


Spilforslag

Liverpool har vundet fire kampe i træk med en samlet målscore på 13:3 og har været dominerende på hjemmebane, hvor de har vundet deres seneste 10 Champions League-gruppespilskampe. Bologna har haft svært ved at finde formen i denne sæson og står over for en alt for stor udfordring mod Liverpool. Tipya anbefaler at spille på, at Liverpool vinder med mindst to mål.

Spiltip Odds
Liverpool -2.0 AH 1.98

Spil på kampen
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 

Live stream

Du kan se Champions League-opgøret mellem Liverpool og Bologna på streaming tjenesten Viaplay eller på TV3+.

 

Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu | *Reklamelink