Lille tager i mod mægtige Real Madrid

Casper

Casper Thode

LinkedIn

02. Oct 2024 kl. 08:34 |Europæiske kampe

Onsdag den 2. oktober 2024 kl. 21:00 mødes Lille og Real Madrid i Champions League. Det er en vigtig kamp for begge hold, da begge jagter point for at holde liv i deres CL-drømme. Kampen spilles på Stade Pierre-Mauroy, og med en blanding af unge talenter og rutinerede stjerner er forventningerne store til begge mandskaber.


Kampdetaljer

Dommer Stadion Vejret TV-kanal
Maurizio Mariani (Italien) Stade Pierre-Mauroy, Villeneuve d’Ascq 13° og let vind Viaplay Sports News


Lille's situation

Lille går ind til kampen med blandede resultater i bagagen. Holdet har kun vundet én af deres seneste seks kampe, hvilket skaber bekymring blandt fansene. Seneste sejr kom mod Le Havre, men før den var det blevet til fire nederlag i træk, herunder en skuffende 3-3 uafgjort mod Strasbourg, hvor de smed en 2-0 føring.

På trods af den svære periode har Lille vist potentiale, især i deres offensiv, hvor de har scoret i næsten alle deres kampe. Det store spørgsmål er, om de kan holde Real Madrids angreb i skak, som har været i fin form indtil videre i denne Champions League-sæson.

Real Madrids mægtige Champions League status

Real Madrid er startet sæsonen med stærke præstationer i både La Liga og Champions League. De har ikke tabt i deres sidste 14 CL-kampe, og holdets defensiv har vist sig solid, med tre clean sheets på udebane denne sæson.

Seneste opgør mod Atlético de Madrid endte 1-1, men kampen blev afbrudt på grund af tilskueruroligheder. På trods af de uafgjorte kampe har Real Madrid stadig formået at vise, hvorfor de er en af Europas mest frygtede klubber.

Tidligere indbyrdes

Kamp Resultat
Lille vs. Real Madrid Ingen tidligere møder


Spilforslag

Begge hold kommer ind til opgøret med formkurver, der peger i forskellige retninger. Lille har svært ved at vinde, men scorer i de fleste af deres kampe. Real Madrid har en stærk defensiv, men også en målfarlig offensiv. Det forventes at der vil komme mål i denne kamp, især når man ser på begge holds statistikker.

Spiltip Odds
Over 2.5 mål 1,70
Real Madrid sejr 1.80

 

Spil på kampen
1000 kr. velkomstbonus

Bet365  

 

Real Madrid er favoritter på trods af deres tidligere nederlag i Frankrig. Lille skal levere en toppræstation for at have en chance, især uden deres skadede stjerner. Madrid-holdets solide defensiv kombineret med Lilles ustabile form gør, at Real Madrid forventes at kontrollere kampen. Vi anbefaler derfor spil på over 2,5 mål samt en Real Madrid-sejr.

 

Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu | *Reklamelink