LaLiga optakter og spilforslag for alle kampe i 4. runde

16. Sep 2024 |OptaktLaLiga

Kan Barcelona stikke af fra Real Madrid allerede nu?

Denne weekend i La Liga byder på spændende opgør, hvor store spørgsmål står i kø: Kan Barcelona skabe afstand til Real Madrid? Vil Kylian Mbappé endelig finde målet, og kan Atlético Madrid overvinde deres udebanesvagheder? Nicolai Lisberg giver en grundig optakt fra Spanien.

Det har ikke klikket for Real Madrid og Kylian Mbappé i de første runder. Søndag aften venter en vigtig kamp mod Real Betis, hvor Mbappé skal vise sit værd. Franskmanden har endnu ikke fundet nettet i La Liga, og presset stiger. Kan denne kamp blive vendepunktet?

Barcelona – Real Valladolid

Kampstart: Lørdag d. 31. august kl. 17.00
Barcelona står stærkt i La Liga efter tre sejre ud af tre mulige, og med Dani Olmo nu endelig registreret i truppen, ser catalanerne endnu mere farlige ud. Olmo imponerede i sin debut mod Rayo Vallecano, hvor han ikke blot scorede, men også dominerede kampen. Barcelona er fortsat ramt af flere skader, men mod Real Valladolid forventes de alligevel at tage endnu en sikker sejr.

Tipya's bud: Barcelona vinder uden at lukke mål ind.

Athletic – Atlético Madrid

Kampstart: Lørdag d. 31. august kl. 19.15
Atlético Madrid leverede en solid indsats mod Espanyol i sidste runde, men måtte nøjes med 0-0. Skarpheden foran mål manglede, og samarbejdet mellem Griezmann og Alavárez er endnu ikke helt på plads. Nu venter en svær udebanekamp mod Athletic, som lige har fået sæsonens første sejr. Dette opgør ligner en tæt affære, hvor Atlético ikke nødvendigvis er favoritter.

Tipya's bud: Uafgjort virker som et godt bud.


Espanyol – Rayo Vallecano

Kampstart: Lørdag d. 31. august kl. 19.30
Espanyol holdt stand mod Atlético Madrid, men det var ikke uden vanskeligheder. De havde store udfordringer undervejs, og deres evne til at skabe chancer mod stærke modstandere er tvivlsom. Rayo Vallecano, der gjorde det godt mod Barcelona, kan udnytte Espanyols svagheder og sikre sig en sejr på udebane.

Tipya's bud: Rayo Vallecano tager sejren.

Leganés – Mallorca

Kampstart: Lørdag d. 31. august kl. 21.30
To hold, der har haft svært ved at score mål, mødes i denne runde. Med målløse opgør i deres seneste kampe ligner dette en kamp, hvor chancerne vil være få. Begge hold er defensivt stærke, og der er derfor stor sandsynlighed for, at vi får en målløs kamp.

Tipya's bud: 0-0 er et sandsynligt resultat.

Valencia – Villarreal

Kampstart: Lørdag d. 31. august kl. 21.30
Valencia står med nul point efter tre runder, og alarmklokkerne ringer. Deres seneste nederlag til Athletic Bilbao var ikke katastrofalt, men det var tredje nederlag i træk. Villarreal, derimod, er flyvende efter en sen sejr mod Celta Vigo, og de kan udnytte Valencias defensive huller.

Tipya's bud: Villarreal tager sejren.

Deportivo Alavés – Las Palmas

Kampstart: Søndag d. 1. september kl. 17.00
Alavés fik en vigtig sejr i midtugens derby mod Real Sociedad, mens Las Palmas imponerede ved at holde Real Madrid til 1-1. Men Las Palmas vil få svært ved at gentage den præstation mod et Alavés-hold, der bør kunne dominere kampen på hjemmebane.

Tipya's bud: Alavés vinder snævert.

Osasuna – Celta Vigo

Kampstart: Søndag d. 1. september kl. 17.00
Osasuna blev overraskende nedkæmpet af Girona med 4-0, og nu venter endnu en udfordring mod Celta Vigo, der er kendt for deres offensive tilgang. Det er en kamp, der kan gå begge veje, og den ser ud til at kunne ende uafgjort.

Tipya's bud: Uafgjort med mål i begge ender.

Sevilla – Girona

Kampstart: Søndag d. 1. september kl. 19.00
Girona har vist, at de kan spille sprudlende fodbold, senest med en 4-0 sejr over Osasuna. Sevilla har også vist lovende takter, og denne kamp kan blive en af rundens mest underholdende med mange mål.

Tipya's bud: Girona vinder en målrig kamp.

Getafe – Real Sociedad

Kampstart: Søndag d. 1. september kl. 19.15
Real Sociedad blev ramt af et rødt kort i deres seneste kamp, hvilket kostede dem sejren. Getafe har haft en pause og kan være friske, mens Real Sociedad mangler flere nøglespillere. Dette kunne være en kamp, hvor Getafe overrasker.

Tipya's bud: Getafe får mindst uafgjort.


Real Madrid – Real Betis

Kampstart: Søndag d. 1. september kl. 21.30
Real Madrid er allerede fire point efter Barcelona, og presset på Mbappé og resten af holdet er stort. Betis kan gøre det svært for de forsvarende mestre, men det er tid for Mbappé at træde i karakter og sikre en vigtig sejr for Real Madrid.

Tipya's bud: Real Madrid vinder, og Mbappé scorer.

 

18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig