ATP Hangzhou 2024: Spændende turnering med Holger Rune og Rublev

20. Sep 2024 |Tennis

Den kommende ATP-turnering i Hangzhou 2024 bliver en spændende tennisturnering, hvor nogle af verdens bedste spillere er med. Med topseedede spillere som Andrey Rublev, Holger Rune, Sebastian Korda og Karen Khachanov i hovedfeltet, er der lagt op til intense kampe og god tennis.

Læs: Holger Runes næste kamp

Turneringen begynder den 16. september

ATP Hangzhou starter den 16. september 2024. Spillere fra hele verden vil dyste på hardcourt-baner i denne prestigefyldte kinesiske by.

De øverste seedede spillere

I hovedfeltet er følgende spillere seedet:

Seed Spiller Rank
1 A. Rublev 6
2 H. Rune 15
3 S. Korda 16
4 K. Khachanov 23
5 T. Etcheverry 34
6 L. Darderi 38
7 Z. Zhang 41
8 M. Berrettini 44

Derudover vil spillere som Tomas Etcheverry, Matteo Berrettini og Zizhen Zhang også deltage, hvilket gør turneringen spændende at følge for tennis fans.

Trækninger og afbud

Desværre har de to stjerner Alex Michelsen og Dominik Koepfer trukket sig fra turneringen. Dette har givet plads til erstatningsspillere som Soonwoo Kwon og Damir Dzumhur, som vil få muligheden for at spille mod nogle af de bedste tennisspillere.


Bedste spillere ved ATP Hangzhou


Rublev

Andrey Rublev har haft en imponerende sæson i 2024. Med en rekord på 37 sejre og 18 nederlag har han vist stor styrke på både hardcourt og grus. Han har allerede vundet titler i Hong Kong og Madrid i år, samt nået finalen i Montreal. Rublevs sidste optræden var ved U.S. Open, hvor han røg ud i 4. runde til Grigor Dimitrov efter en tæt kamp.

Rublev ser nu frem til at fortsætte sin succes i Hangzhou, hvor han starter direkte i hovedturneringen den 18. september.

Holger Rune

Danske Holger Rune har haft en lidt svingende sæson. Med en 33-18 win/loss-statistik i 2024 og en række fine resultater - herunder en finaleplads i Brisbane, er Rune blandt favoritterne til at gå langt i Hangzhou.

Rune's sidste kamp var i U.S. Open, hvor han desværre blev slået ud i første runde af Brandon Nakashima. Det betyder at den unge dansker er sulten efter revanche og klar til at præstere i Kina. Vi håber på en dansker i topform trods et lidt hårdt 2024!

Sebastian Korda

Sebastian Korda er også en spiller man skal holde øje med i Hangzhou. Med en sæsonrekord på 31 sejre og 19 nederlag, samt en titel fra Washington, har Korda vist at han kan levere varen på de store tennis scener. Hans stærke hardcourt-form gør ham til en farlig konkurrent for alle i turneringen.

Korda kommer til Hangzhou med stor motivation efter en tidlig exit ved U.S. Open, hvor han blev slået ud i 2. runde af Tomas Machac.

Karen Khachanov

Karen Khachanov har haft en svingende sæson i 2024 med 23 sejre og 17 nederlag. Dog har han vundet en titel i Doha, hvilket vidner om hans evne til at levere på højt niveau. Khachanov's sidste kamp ved U.S. Open endte i en tæt 5-sæts thriller mod Daniel Evans, som den rutinerede russer desværre tabte.

Khachanov vil uden tvivl forsøge at vende sin sæson rundt i Hangzhou og bevise, at han stadig kan blande sig med de bedste.

 

Hvornår starter ATP Hangzhou 2024?

Hangzhou starter den 16. september 2024.

 

18+ | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der bidrager til sidens indtjening | Odds kan ændre sig