FCK skal godt for land i Conference League mod Jagiellonia

Casper

Casper Thode

LinkedIn

03. Oct 2024 kl. 10:21 |Europæiske kampe

FC København åbner deres Conference League-eventyr med en spændende kamp mod Jagiellonia Białystok fra Polen. Efter tre hårde kvalifikationsrunder har løverne nu sikret sig en plads i gruppespillet, og fansene i Parken ser frem til en ny europæisk fodboldaften. Kampen spilles torsdag den 3. oktober klokken 21:00 og vises på Disney+.

Fakta

Element Information
Dommer Rob Harvey (Irland)
Stadion Parken, København
Vejr 12° og let til jævn vind


FCK’s vej til gruppespillet

FC København har måtte kæmpe sig gennem hele tre kvalifikationsrunder for at nå hertil. Især playoff-runden mod Banik Ostrava blev intens, da FCK måtte ud i straffesparkskonkurrence for at sikre sejren. Løverne har også imponeret i DBU Pokalen og vundet det første derby mod Brøndby med 3-1. Alligevel er der stadig bekymringer omkring spillets kvalitet.

Efter nederlag mod både FC Midtjylland og FC Nordsjælland, er der spørgsmål omkring truppens form. Parkens græsplæne har fået kritik, og flere peger på, at der er usikkerheder både taktisk og i spillerpræstationerne.


Jagiellonia’s svære rejse til Conference League

Jagiellonia Białystok er ikke fremmede for udfordringer. Efter at være faldet ud af Champions League-kvalifikationen med nederlag til Bodø Glimt og senere fra Europa League efter et knusende 1-7 nederlag mod Ajax, står de nu overfor en svær opgave i Conference League. Trods en solid start i den polske liga, hvor de ligger på andenpladsen efter ti runder, har de haft svært ved at slå igennem i europæisk sammenhæng.


Hvad kan vi forvente af kampen?

FCK kommer til kampen med tre sejre i bagagen, selvom de ikke har været prangende. AaB, HB Køge og Vejle er blevet besejret med en samlet score på 6-1, men FCK har haft svært ved at score før kampenes sidste halve time. Truppen er stadig ramt af skader, men forventes at være stærk nok til at håndtere det polske mesterskabshold.

Jagiellonia har på deres side haft defensive udfordringer, og med FCK's solide hjemmebanestatistik i europæiske kampe, kan det blive en hård aften for polakkerne. Vi forventer, at FCK vil dominere kampen og forsøge at tage kontrol fra start.


Spilforslag

Selvom FCK stadig har plads til forbedringer, er de klare favoritter i denne kamp. Tre europæiske hjemmekampe i sæsonen har resulteret i en samlet score på 8-1, og vi forventer, at FCK vil tage sejren uden selv at lukke mål ind. Er man frisk på et målscore spil, er 2-0 værd at smide en skilling efter. God kamp!

 

 

Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu | *Reklamelink