FC Midtjylland får det svært mod Maccabi Tel Aviv

Casper

Casper Thode

LinkedIn

03. Oct 2024 kl. 10:30 |Europæiske kampe

Maccabi Tel Aviv møder FC Midtjylland i Europa Leagues anden spilledag. Kampen spilles i Serbien på grund af den verserende konflikt i Israel, hvilket teoretisk set burde gøre det lettere for FC Midtjylland, da begge hold spiller på neutral grund. Men Maccabi Tel Aviv har vist sig stærke, og denne kamp kan blive en vanskelig udfordring for ulvene fra Herning. Kampen afholdes torsdag den 3. oktober 2024 kl. 18:45, og kan ses live på Disney+.

Kampinformation: Dommer, stadion og vejr

Element Detaljer
Dommer Giorgi Kruashvili (Georgien)
Stadion Partizan Stadion, Beograd, Serbien
Vejr 15° og let vind


Optakt og forventninger

Maccabi Tel Aviv, de forsvarende israelske mestre, har haft en stærk start på sæsonen. De topper den israelske liga med 13 point fra fem kampe og har allerede demonstreret deres styrke i Europa. I deres åbningskamp mod Braga i Europa League var de få minutter fra at tage sejren, før en sen udligning og et overtidsstraffe knækkede deres hjerter. Deres præstation mod et stærkt portugisisk hold viser, at de er svære at slå – selv på udebane.

FC Midtjylland kommer derimod til kampen med flere spørgsmål end svar. Selvom de topper Superligaen og har haft en solid sæson indtil videre, har deres europæiske eventyr ikke været imponerende. Et uheldigt 1-1 resultat mod Hoffenheim i første runde har sat pres på dem, og denne kamp mod Maccabi kan meget vel blive afgørende for deres videre skæbne i turneringen.


Maccabi Tel Aviv har momentum

Ser vi på Maccabi Tel Aviv, er deres form fremragende. De har vundet ni ud af deres sidste 13 kampe og blot tabt to gange – mod Braga og i Champions League-kvalifikationen mod FCSB. Med et solidt forsvar og en offensiv, der kan skabe chancer mod selv de stærkeste modstandere, ser det ud til, at de er godt rustet til at tage endnu en sejr eller i det mindste få et resultat ud af denne kamp.

FC Midtjylland har haft en noget mere blandet sæson. Selvom de har været effektive i Superligaen, har de haft svært ved at finde deres bedste spil på de europæiske scener. Deres nederlag til Slovan Bratislava i Champions League-playoff'en har såret deres selvtillid, og deres spil mod Hoffenheim viste også manglende skarphed foran mål. Maccabi Tel Aviv er uden tvivl en modstander, der kan udnytte sådanne svagheder.

Spilforslag

Med Maccabi Tel Avivs imponerende form og styrke, selv på neutral grund, er det svært at se FC Midtjylland som klare favoritter. Det israelske hold har vist sig meget stærke i denne sæson, og deres europæiske erfaring vil give dem en fordel i denne kamp. Samtidig har Midtjylland haft svært ved at præstere konsekvent på den europæiske scene. Derfor foreslår vi, at Tel Aviv enten vinder kampen eller at den ender uafgjort. Et resultat på 1-1 eller 2-1 til Maccabi Tel Aviv virker sandsynligt. God kamp!

 

 

Spil ansvarligt. 18+ | Regler og vilkår gælder | Stopspillet.dk | Rofus.nu | *Reklamelink